Dimaflex

DIMAFLEX

Dimaflex, pioners en l’elaboració de bases de fusta mecanitzades i matalassos de làtex tant a nivell nacional com internacional: Polònia, Marroc, França… confien en l’experiència heretada dels seus avantpassats, i en la qualitat i durabilitat dels seus productes. Vint anys de trajectòria els avalen per proporcionar els millors sistemes de descans.LA IDEA

A Dimaflex volen ser respectuosos amb el medi ambient i col·laboren amb la cura i replantació de boscos d’on obtenen la fusta i làtex.

S’actualitzen cada dia per tal de garantir resultats eficients i així millorar d’una manera global, és per això que hem conceptualitzat i dissenyat la nova pàgina web, més dinàmica i intuïtiva, amb un nou disseny net, actual i coherent amb la seva filosofia.

Data de realització
09/2014

Serveis
Conceptualització
Direcció d’art
Disseny
Programació
Contingut
Fotomuntatges

Crèdits
La Incubadora

CATÀLEG
SOSTENIBLE

Disseny de catàleg sostenible Dimaflex, a distribuir a centres “El Corte Inglés”.
Exterior del catàleg de cartró de fibres reciclades, utilitzant una sola tinta al revers, jugant amb el troquel per aprofitar la tinta interior en la portada, i amb els negatius per als texts de la contraportada i solapa. Format personalitzat, coherent amb les línies corporatives de l’empresa. És reutilitzable i per això el contingut són fitxes que es poden canviar quan s’escaigui, evitant costs d’impressió innecessaris..

DISSENY EXPOSITOR
MULTIMÈDIA

Expositor per a farmàcies per a promocionar la gamma de somiers articulats de Dimaflex “Descans intel·ligent”; aquest disseny fa referència a la conformació del somier, que calcula la forma del seu llit segons la seva anatomia, millorant el descans i prevenint el mal d’esquena.

Expositor amb pantalla Dimaflex

DISSENY DE
FULLETONS
I FITXES

Disseny de fulletó publicitari per a promocionar la gamma de somiers articulats de Dimaflex “Descans intel·ligent”.

Disseny de flyers dels sistemes de descans per a promocions de centres comercials El Corte Inglés.

DISSENY
WEB

Una imatge val més que mil paraules. La creativitat de Brots Restaurant no es pot explicar. Per això tota la web és una gran galeria d’imatges amb les que s’intenten transmetre sensacions.

DISSENY MENÚ DE NAVEGACIÓ

El menú de navegació és un mapa de la web visual per trobar fàcilment qualsevol part de la web.

DISSENY CLAR I ACCESSIBLE

El disseny de cada categoria, producte o article està estructurat d’una manera clara, atractiva i entenible per a que l’usuari es centri en la informació.

contingut web de Dimaflex

DISSENY ADAPTABLE

Disseny web responsive adaptable a equips d’escriptori, tablets i mòbils.

html5javascriptcss3lesscss