La crisi aguditza l’enginy

Ja ho va dir Albert Einstein que és en els moments de crisi en que sorgeix el millor de cadascú i és la millor aliada de la creativitat , la inventiva, els descobriments i les grans estratègies.

Ariane Prin estudiant de la Royal College of Art, veient el cost que suposen els materials que s’utilitzen durant la carrera ha buscat una solució reciclant els residus específics que cada departament de l’escola.

Després de navegar per internet i fer molts experiments va dissenyar un llapis construït a base de farina de la cafeteria, argila de la classe de ceràmica, grafit de la classe de vidre i cera del departament de joieria. Així doncs ha desenvolupat aquest projecte de reciclatge i ella i el seus amics han produït 160 llapis que van vendre durant una exposició d’Art de l’escola. L’objectiu és poder crear llapis suficients per a cada alumne (al voltant de 1044 exemplars durant tots els cursos).

Aquest projecte pretén ensenyar com reaprofitar recursos, promocionar el disseny sostenible i alhora treure un petita ajuda per al finançament dels estudis.

http://www.arianeprin.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *